00.35:


 
I flera dagar har vi varit och plockat lite i Mormors och Morfars hus. Det gör så ont i hjärtat när man tänker tillbaka på alla minnen man har kvar i Lillehus. 
Det känns som man spenderat lika mycket tid där som man har gjort hemma. Alla gånger när man kände sig lite ledsen, eller bara ville umgås med någon, kunde man bara ta med sig en hund och promenera ner till mormor och   morfar. Dricka en kall tuborg, äta isglass och lyssna på när mormor läste högt ur en dansk barnbok. Känna doften av morfars pipa, och hjälpa honom med att räfsa löv. 
 
Men jag är så glad för att jag har kunnat ta hem lite godbitar ifrån huset som påminner mig mycket om dem. En bild på morfar och hans segelbåt, Fiskegubben som alltid har suttit på väggen bakom morfars fotölj (och som vi alla barnbarn har trott varit en självporträtt av honom, haha), en träbricka med vårt gemensamma efternamn och en liten tavla som har suttit inne i lekstugan (som man har spenderat måånga timmar i). Dock så letar jag fortfarande efter ett solklart minne av mormor. Kanske en bild på henne i en vacker ram. Vi får se. 
 
Nu ska jag sova, och ha en väldigt efterlängtad sovmorgon. Godnatt på er alla <3 

INNAN DU KOMMENTERAR:
Jag fotar mina bilder med Nikon D3100 + 18-55mm
Bloglovinbyten? Visst!
Länkbyte? Visst!
Har du en tävling? Tipsa mig gärna!


namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

bloggadress:

kommentar: